PSIHOCLASS

VIATA IN PLENITUDINEA SA. PSIHOTERAPIE. DEZVOLTARE PERSONALA. LIFE COACHING.

Mandale Workshop Respiratie Pneuma - 26.02.2016

Vineri, 26 Februarie 2016, s-a desfășurat Workshop-ul de Respirație Pneuma, organizat și mediat de psihoterapeuții Carmen Onțanu si Gabriela Salcian.

Într-un cadru securizant, participanții, exploratori temerari, au avut ocazia sa treacă dincolo de bariera mintii conștiente și sa acceseze zone ale Inconștientului Personal sau Colectiv, într-o experiența transpersonala menita sa deblocheze și sa vindece șabloane emoționale, energetice și de comportament, pe care le manifestam în activitățile și interacțiunile noastre zilnice dar totuși nu suntem întotdeauna pe deplin conștienți de ele.

Psihologi de marca au confirmat faptul ca suma acestor matrice inconștiente, manifestate în mod reflex, ne influențează traiectoria prin viata în mod involuntar și de aceea este util sa apelam la proceduri de conștientizare ale acestora prin utilizarea unor tehnici studiate, dezvoltate și  puse în practica de persoane certificate in acest sens.

Unul din aceste instrumente transpersonale este Sistemul de Respirație Pneuma, care oferă o noua perspectiva de autocunoaștere, este o practică puternică, sigură și simplă,  care deschide calea spre stările Amplificate de Conștiință și al cărei creator este doctorul în psihologie, fondatorul și directorul internațional al Asociației Culturale Inkarri, JUAN RUIZ NAUPARI. Timp de mai mult de treizeci de ani, el a studiat stările transpersonale și aplicarea lor atât în cadrul unui context terapeutic cât și de dezvoltare personala al subiecților.

Sesiunea desfășurata Vineri s-a constituit într-un moment extrem de util participanților care și-au manifestat satisfacția înțelegerii proceselor negative, mentale și emoționale precum și a posibilității de depășire a acestora, în scopul de a ajunge la nucleul păcii și armoniei, care constituie adevărata natură a ființei umane.

Fotografia care însoțește aceasta postare conține transpunerea în desen a experiențelor trăite de către participanți.

Leave a Reply